skip to Main Content

Wie is Jacques Basson?

Na wonderlike kinderjare in Riebeeckstad en vele jare op Kovsie-kampus ten einde my potspel (pool game) te vervolmaak (halwe waarheid) en ’n besigheidsgraad te voltooi, begin my korporatiewe verkope en bemarkingsloopbaan in 1999 met die Coca-Cola maatskappy.

Coca-Cola se bestuursontwikkelingsprogram, Kusile, het my besigheidskundigheid vinnig ontwikkel en vyf addisionele maatskappye en senior rolle in Suid-Afrika en Engeland later – vir onder meer Parmalat, Ecolab, Luxottica en Polaroid Eyewear – begin ek ’n kommersiële skoonmaakbesigheid, VanBroc Cleaning, in 2007, gevolg deur ’n gesamentlike onderneming met ’n kommersiële skoonmaakbesigheid in Austin, Texas in 2012.

Na 14 jaar in Engeland het ek en my gesin vroeg in 2018 Suid-Afrika toe terug getrek en woon ons tans in Centurion.

Natuurlik is Klipkouers-podsend die nuwe babatjie in die besigheidsfamilie en ek het julle hulp nodig met kind grootmaak!

Hoekom Klipkouers?

Klipkouers is n verpersoonliking van my passie vir my mense, taal en besigheid. Ek wil Afrikaansprekendes help om hulle bestaande besigheid te verbeter of om n nuwe besigheid te begin ten einde hulle volle potensiaal te bereik en terselfdertyd broodnodige werk te skep in Suid Afrika. Die internet het die internasionale speelveld gelyk gemaak.

GEEN DEMOGRAFIESE GRENSE NIE. GEEN DISKRIMINASIE NIE. GEEN AFFIRMATIVE ACTION NIE, maar wel ‘n geleentheid om jou beste te wees en jou beste te bied. ‘n Plek waar die klipkouers en aanhouer sal wen.

Laat die wiele rol!

Back To Top